Vitatas Abonnement

50% Starter's Korting

Sluit nu een fruit abonnement af en krijg je eerste tas met 50% korting! 

Het heerlijke fruit in deze tas is biologisch en onbespoten. Wanneer je kiest voor een fruittas, kies je voor biologisch en kies je voor jouw gezondheid. Want naast dat fruit super lekker is, draagt dagelijks fruit ook bij aan een gezondere levensstijl. Fruit zit namelijk borden vol antioxidanten en vitamines die jouw lichaam graag tot zich neemt. Het fruitabonnement met korting is lekker gezond en te bestellen bij Natuurvoeding Doorn!

Alternatieve Vitatas Abonnementen

Naast het heerlijke fruitabonnement hebben wij ook combi tassen met groente en fruit of alleen een groenteabonnement! Laat je inspireren door je wekelijkse tas vol lekkers met biologische groente en/of fruit. Het abonnement is af te nemen bij ons in de winkel in Doorn, nabij Zeist. Ga voor gemak en abonneer vandaag nog. Neem telefonisch contact op: 0343-416889.

Groentetas - 2 persoons

Groentetas - 4 persoons

Groente- & Fruittas - 1 persoons

Groente- & Fruittas - 2 persoons

Interesse in een groente en/of fruit tas abonnement?

Bij Natuurvoeding Doorn kun je namelijk gemakkelijk een groentetas abonnement en/of fruittas abonnement afsluiten. Je geniet dan wekelijks van 100% biologische groentes en/of fruit. Zit er een keer iets in de tas dat je niet lust of niet mag, dan kun je dat gewoon omruilen voor iets anders in de winkel. Wel zo prettig! Dus, abonneer je vandaag nog en geniet mee van biologische groente; proef het verschil!