De lekkerste groente van de Utrechtse Heuvelrug!

Kies voor bio, kies voor lekker! Onze schappen zijn altijd gevuld met de gezondste groente en fruit soorten van het biologische land!

Bij Natuurvoeding Doorn ga je voor biologische groente en fruit zonder pesticide! Kom langs en geniet mee!

  • Home

Welkom bij dé natuurwinkel in Doorn

Ben je op zoek naar een natuurwinkel in Doorn, nabij Zeist? Bij Natuurvoeding Doorn, op slechts enkele kilometers van Zeist, kun je eigentijds, persoonlijk en gezond winkelen. Wij bieden je een totaalassortiment lekkere, verantwoorde en duurzame producten. Aan het gezellige plein aan de Kampweg in Doorn, omgeving Zeist, vind je onze natuurwinkel met gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij jou graag te allen tijde van advies op het gebied van voeding, diëten, superfoods en een gezonde levensstijl. Daarnaast vind je bij Natuurvoeding Doorn natuurlijk ook heel veel soorten verse groenten en fruit!


Ervaar persoonlijke service in onze natuurwinkel in Doorn

Bij Natuurvoeding Doorn, een natuurwinkel in Doorn, nabij Zeist, vind je enkel biologische en vegetarische producten die voldoen aan diverse keurmerken. Je weet dus zeker dat ons heerlijke fruit geproduceerd is zonder pesticiden en kunstmest. Dit is een prettig idee wanneer je bijvoorbeeld in onze lekkere, sappige appels hapt. Daarnaast profiteer je van een uitstekende service in onze biologische supermarkt. We zetten alles op alles om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat jij met een glimlach onze natuurwinkel in Doorn, nabij Zeist, verlaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat onze medewerkers meelopen naar je auto met je boodschappen, of onze medewerkers verzamelen je boodschappen alvast wanneer je van tevoren contact met ons opneemt. Dit soort service krijg je enkel in kleinere, lokale winkels, zoals Natuurvoeding Doorn.
Nieuws


Kerst Assortiment

De kerstdagen komen eraan! Wij verkopen weer de heerlijke biologische feest stollen voor het kerstontbijt. Geniet van een verrukkelijke kerststol met amandelspijs met of zonder suiker bij je ontbijt. Bestel je favoriete kerststol bij Natuurvoeding Doorn! Bel 0343-416889 en geef je bestelling door. Zo weet je zeker dat jij geniet van je fantastische kerststollen met spijs bij kerst.

Wij hebben ook een lactosevrije kerststol, dat is een feeststol op basis van desem zonder melk en dus zonder lactose. Deze kerststol is overigens 100% vegan en is natuurlijk gezoet.

Hieronder volgt een overzicht van ons assortiment. Voor vragen bel 0343-416889 of kom langs in de winkel, te Doorn. Bij ons bestel je altijd twee dagen van te voren. Bestelling nemen wij aan tot en met donderdag 22 december. Maandag 26 december zijn wij gesloten.

Feeststol 500gr alternatief gezoet

Feeststol 600gr lactoservij desem

Feeststol 500gr met suiker

Luxe Tulband 500gr met suiker

Vlechtbrood 450gr ongezoet, lactosevrij

Amandelstaaf 300gr alternatief gezoet

Amandelstaaf 300gr met suiker

  • Feeststol 500gr - art. 42815 €8,95

gist, met suiker, met lactose, Bio

  • Feeststol 500gr - art. 42805 €8,95

gist, alternatief gezoet, met lactose, Bio

  • Feeststol 600gr - art. 42835 €9,95

desem, alternatief gezoet, lactosevrij, Bio

  • Amarettoslof 500gr - art. 45918 €12,95

met suiker, met alcohol, met lactose, Bio

  • Vlechtbrood 450gr - art. 43475 €3,25

gist, niet gezoet, lactosevrij, Bio

  • Luxe Tulband 500gr - art. 46875 €8,95

met suiker en alternatief gezoet, met lactose, Bio

  • Roomboter Amandelstaaf 300gr - art. 46905 €7,95

met suiker, met lactose, Bio

  • Roomboter Amandelstaaf 300gr - art. 46905 €7,95

alternatief gezoet, met lactose, Bio

De Cadeautafel

NIEUW bij Natuurvoeding Doorn, een gezellige cadeautafel waar je de cadeaus voor je vrienden of familie vindt! December is de maand van dankbaarheid en staat ook bekend om het genieten van verrukkelijke gerechten gemaakt met de beste biologische ingrediënten. Wil jij iemand dit jaar ergens voor bedanken? Kom langs in de winkel en neem een kijkje bij de volledig nieuw ingerichte tafel speciaal voor als je iemand om je heen iets cadeau wilt geven.

Wij pakken je cadeau gratis voor je in.

Wanneer de kou begint, weet je dat het weer zo ver is! De maand december is begonnen en iedereen geniet van lekker eten! Er hangt een gezellige sfeer in het dorp Doorn, zo ook bij ons in de winkel genieten we mee.

Kom naar onze winkel voor een fijne winkelervaring en haal al je biologische ingrediënten voor de feestdagen in huis; Zelfs de cadeaus! Nu ook te koop bij Natuurvoeding Doorn, Himalaya zoutlampen inclusief lampje voor een rustgevende sfeer in bijvoorbeeld de huiskamer of kantoor.

Van Dagbesteding Lievegoed te Driebergen, ook bij ons in de winkel in Doorn: Geweven theedoeken van een hoge kwaliteit! De Magenta Werkplaatsen maken fantastische theedoeken voor dagelijks gebruik in allerlei kleuren. Wij van Natuurvoeding Doorn willen iedereen van de dagbesteding die hier aan meegeholpen heeft bedanken voor de inzet en de creativiteit. Kom langs en ontdek welke kleuren en patronen er allemaal zijn.

De Christmas Tea

Van YOGI TEA®, De heerlijke kruidenmix thee die je lekker tijdens de feestdagen drinkt.

Ieder jaar ondersteunt Yogi Tea met de Christmas Tea een goed doel, dit jaar ondersteunen zij de non-profit Nevandra Association, die onder het motto ‘Education – The Key For A Bright Future’ kinderen in India onderwijs en een dak boven hun hoofd biedt.

"Dit project ligt ons bijzonder na aan het hart, aangezien Yogi Tea zijn wortels heeft in India en veel van onze ingrediënten daar worden verbouwd." - Yogi Tea

Wellicht heb je 'm al gescoord, zo niet, wacht er niet te lang mee want deze thee is erg geliefd en op=niet op, maar wachten tot volgend jaar!

Om de gezelligheid en het feestplaatje af te maken hebben wij uitstekend haardhout met een mooi achterliggend verhaal.

Haardhout van Biodynamische landbouw

Om het niet te koud te krijgen moet er natuurlijk wel een vuurtje gemaakt worden! Je maakt je haardvuur natuurlijk met het verantwoordelijke hout dat je bij ons in Doorn ophaalt. Wij hebben zakken van 7,5kg voor €8,95.

"Dit gedroogd haardhout is afkomstig van de biodynamische appel- en perenboomgaard van Harry van den Eizen uit Zeeland. Om zijn boomgaard gezond en resistent tegen schurft te houden, worden de fruitbomen na circa 15 jaar gerooid. Wij helpen Harrie graag met een gezonde boomgaard en het duurzaam omgaan met het gerooide hout. Daarom gaat een deel van deze opbrengst naar het herplanten van Harrie's boomgaard. Zo zitten we samen met een echt warm gevoel bij de haard deze winter."Ik Wil Taart!

Jij bestelt jouw favoriete taart(en) natuurlijk gewoon bij Natuurvoeding Doorn! Regel het vandaag nog 0343-416889!

Bij ons bestel je gemakkelijk jouw favoriete taart(en), zo weet je zeker dat je je favoriete taart op tijd voor je feestgelegenheid in huis hebt!

Bestellen en Afhalen

Je wilt natuurlijk zeker weten dat je taart in huis hebt voor je feestelijke gelegenheid! Bestel daarom dus je taart twee werkdagen van te voren voor 16:30 bij Natuurvoeding Doorn en geniet van ons heerlijke assortiment!

Geniet van je feestelijke gelegenheid!