Groenteabonnement Doorn

Groentetas - 2 persoons

Groentetas - 4 persoons

Groente- & Fruittas - 1 persoons

Groente- & Fruittas - 2 persoons

Een groenteabonnement in Doorn

Wanneer jij je abonneert op een groenteabonnement bij Natuurvoeding Doorn, dé biologische supermarkt in de omgeving van Zeist, geniet jij dagelijks van de lekkerste groenten. Het is belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid groenten binnen te krijgen. Groenten zitten namelijk boordevol voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Dit verlaagt bijvoorbeeld je bloeddruk en cholesterol en beschermt je hierdoor tegen hart- en vaatziekten. Een goede reden om een groenteabonnement af te sluiten bij Natuurvoeding Doorn.


Vitatas Logo

Ontvang de Vitatas bij een groenteabonnement bij ons in Doorn

Als je een groenteabonnement afsluit bij ons in Doorn, nabij Zeist, ontvang je de Vitatas. Deze tassen zitten vol met biologische groenten en/of fruit uit het seizoen. Vitatas houdt zich aan 250 gram groenten en 200 gram fruit per persoon per dag. Welke tas je ook neemt; je hebt altijd voldoende om drie dagen lang van te genieten. Op de website van Vitatas zie je altijd wat er volgende week in de tas zit. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je je alvast laten inspireren. Geen idee wat je met de groenten moet doen? De tassen die je ophaalt in onze biologische supermarkt bevatten altijd een receptenboekje. Zo zie je gemakkelijk welke recepten je kan maken met de groenten in de tas.


Geniet wekelijks van de lekkerste groenten

Ben je geïnteresseerd en wil je het groenteabonnement bij Natuurvoeding Doorn afsluiten, zodat je zeker weet dat je de aanbevolen hoeveelheid groenten binnenkrijgt? Stuur dan een e-mail naar contact@natuurvoedingdoorn.nl of bel naar 0343 416889. Dan nemen we door wat we voor je kunnen betekenen. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op!