Uitgelicht

Natuurvoeding Doorn geeft hier een aantal producten weer die bij ons te koop zijn. De meeste producten op deze pagina zijn nieuw, gevolglijk wordt deze pagina regelmatig geupdate met nieuwe producten uit ons assortiment. Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief om helemaal up to date te blijven over onze winkel.

Navigatie:

GIMBER

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat bestaat uit biologische Peruaanse gember van hoge kwaliteit, citroenen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen een tango te laten dansen.

GIMBER is bij ons een nieuw product en wordt verkocht in twee inhoudsmaten:

Groot 700ml €27,50

Klein 200ml €13,95

GIMBER is de oplossing voor je gebruikelijke frustraties bij evenementen. Enkel keuze uit alcohol, frisdranken vol suiker, of gewoon plat water... je begrijpt wat we bedoelen. Dimitri, ook gekend als de Gimberman, begreep dit ook. Omdat hij geen alternatief kon vinden, vond hij het zelf uit. Maar in plaats van een limonade te maken met een gembersmaak, maakte hij een concentraat boordevol biologische gember, citroenen en andere subtiele kruiden, specerijen en hoogwaardige ingrediënten die je smaakpapillen aan het dansen zullen brengen.

Alka

Hoe hoger de ORAC-waarde, hoe meer antioxidanten, des te gezonder!

Alka Greens heeft een zeer hoog gehalte aan antioxidanten! Dit is officieel gemeten in een laboratorium en daarbij is gebleken dat Alka Greens zelfs in de top 25 van de lijst met voedingsmiddelen met de hoogste gehaltes uitkomt!

De hoeveelheid antioxidanten die een voedingsmiddel bevat, wordt uitgedrukt in ORAC-waardes. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity.

ORAC waarden

Product ORAC Ranking Top 100

Alka Thee 70.000 15

Alka Greens 41.700 19

Alka Mineralen 27.500 23

Zuur-Base balans

Verzuring van lichaam, spieren en gewrichten wordt in hoge mate veroorzaakt door een dagelijks overschot aan zuurvormend voedsel. Zuurvormende voedingsmiddelen laten na verbranding ervan zure afvalstoffen zoals urinezuren, melkzuren en azijnzuren achter. Omdat het lichaam dit zuuroverschot niet allemaal kan afvoeren, worden de overtollige zuren in vaste en in vloeibare vorm overal in het lichaam opgeslagen. hoe meer zure afvalstoffen worden opgeslagen, des te groter is de kans op lichamelijke klachten.

Meer over Zuur-Base balans?

Superfoods

Een belangrijk segment in onze winkel vormen de Superfoods: hoog geconcentreerde, puur aan de natuur onttrokken voeding in de vorm van poeder, gedroogde bessen, korrels, sappen en zaden.

Je vindt bij ons een totaal assortiment op dit gebied, bijvoorbeeld: Maca, Goji, Chia seeds, Alka greens, Chlorella, Incabessen, Tarwe- en Gerstegras, Spirulina, Mulberries, Raw chocolate (poeder, korrels, nips, beans en bars), hennepzaad, etcetera.

Wij zien superfoods als een waardevolle aanvulling op uw dagelijks voeding.

Drentse Aa Griekse Yoghurt

Een traditionele Griekse yoghurt. Pure roomyoghurt met een vetgehalte van 10%, heerlijk dik en romig van smaak. Perfecte basis voor een lekker ontbijtje, maar kan ook goed gebruikt worden in sauzen en curry's.

500ml € 2,75

Vol en romig op de pot gerijpt!

Marcel's Green Soap ToiletBlok

Het toilet in huis is toch wel een ruimte waar de geur soms een dingetje kan zijn... Green Soap is de 1ste met een eco oplossing voor het toiletblok!

De drie beloftes van Marcel's Green Soap toiletblokken:

  • Ruikt geweldig, uniek & aangename parfum.

  • Werkt geweldig, maakt schoonmaken leuk en rustgevend

  • Gebaseerd op de natuur, alle actieve ingrediënten zijn natuurlijk, bevat etherische oliën

Lavendel & Rozemarijn (250 spoel beurten) €3,95

Geranium & Citroen (250 spoel beurten) €3,95

100% Recycled plastic. Bevat geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren.

Clean your home and save the planet!

La BIO IDEA Rigatoni

Slow Dried Sicilian Rigatoni

Siciliaanse Rigatoni met quinoa, geproduceerd met 100 jaar expertise en passie van de Barbagallo familie. Deze pasta is gemaakt van hoge kwaliteit Siciliaanse durum tarwe en gaat binnen 24 uur van tarwekorrel naar pasta. De pasta wordt op de traditionele manier gedroogd op houten planken onder een lage temperatuur tussen de 50 en 65 graden. Dit is om de aroma's en voedingsstoffen te behouden.

Dát is de traditionele pasta "con amore e passione"(met liefde en passie) van La BIO IDEA.

500g €2,95

Italiaanse wijnen

Cevico. Sicilië - 2019.

Over het Wijnhuis: Cevico, gevestigd in Emilia-Romagna, is een van de allergrootste wijnproducenten van Italië. Het project b.IO presenteert de toekomstvisie van het bedrijf: een project waarbij de mens, het land en de wijn in totale harmonie met elkaar zijn, met gemotiveerde en tevreden wijnmakers die met respect voor de natuur en zonder gebruik van onnodige chemische producten een smakelijke wijn maken.