Fruitabonnement

Fruitpakket bestellen in Doorn

Je kunt een wekelijks fruitpakket bestellen bij Natuurvoeding Doorn, nabij Zeist. Eén keer aanmelden en iedere week staat er een fruittas vol met lekker gevarieerd fruit voor je klaar in onze winkel.

Heb je een abonnement maar kun je deze een keer niet ophalen? Bij elk ophaalmoment kun je wijzigingen voor de week erna doorgeven. Lust je of mag je iets niet uit de tas? Wij wisselen het gemakkelijk voor je om voor een andere soort fruit.

Naast het heerlijke fruitpakket zijn er ook nog andere Vitatas abonnementen! Bijvoorbeeld een tas met veel verse groentes voor het hele gezin of een gecombineerde tas met groente en fruit van het seizoen. Ontdek ze allemaal!

Waarom het fruitpakket bestellen in Doorn en dagelijks genieten van heerlijk fruit?

Fruit bevat, ten opzichte van koekjes, snoep en andere tussendoortjes, weinig calorieën en geeft sneller een verzadigd gevoel. Fruit zit vol natuurlijke vitaminen, zoals vitamine A, B, C, E en voedingsvezels. Dit is allemaal goed voor je lichaam! Fruit bevat ook veel antioxidanten, met name polyfenolen. Stoffen die je immuunsysteem absoluut versterken. Wanneer je een fruitpakket gaat bestellen en ophalen bij Natuurvoeding Doorn, nabij Zeist, krijg je een fruittas met fruit afkomstig van biologische akkerbouw. Dit heeft als voordeel dat al je appels, peren, druiven, bessen, bananen en sinaasappels tot stand zijn gekomen zonder kunstmest en pesticiden. Hierdoor smaakt onze natuurvoeding nog lekkerder en hebben wij diverse keurmerken verdient!


Een lekkere tas vol heerlijk fruit!

Schrijf je nu in en krijg wekelijks het lekkerste fruit

Wil jij jezelf iedere week laten verrassen met het lekkerste biologische fruit? Neem dan contact op met Natuurvoeding Doorn, nabij Zeist, om een fruitpakket te bestellen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar contact@natuurvoedingdoorn.nl of bel naar 0343 416889. Wij zetten dan een pakket voor je klaar in onze winkel, zodat jij deze binnenkort kan ophalen en geniet van het lekkerste fruit!