Fruit Abonnement

Fruit Abonnement

Je kunt je bij Natuurvoeding Doorn aanmelden voor een wekelijkse fruittas! Eén keer aanmelden en iedere week staat er een tas vol met lekker gevarieerd fruit voor je klaar.

Ben je er een keer niet? Bij elk ophaalmoment kun je wijzigingen voor de week er na doorgeven. Lust of mag je iets niet uit de tas? Wij wisselen het zo voor je om voor een ander soort fruit.

Laat jezelf iedere week verrassen en schrijf je nu in: Klik hier om je interesse in een abonnement te melden. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden met je door te nemen.

Uitsluitend bij Natuurvoeding Doorn, iedere 20e keer dat je je fruittas bij ons ophaalt, krijg je 10% korting op al je boodschappen(!); van pindakaas tot cosmetica, van afwasmiddel tot pasta. De tas kan van maandag tot en met zaterdag door jou worden opgehaald!

Waarom dagelijks fruit eten?

In plaats van koekjes, snoep en andere tussendoortjes, levert fruit weinig calorieën en geeft makkelijker een verzadigd gevoel.

In fruit zitten veel natuurlijke vitaminen, zoals vitamine A, B, C, E en voedingsvezels. Allemaal gezond voor je lichaam! Ook bevat fruit veel antioxidanten, met name polyfenolen. Stoffen die je immuunsysteem absoluut versterken.

Fruit afkomstig van biologische akkerbouw heeft daarnaast een extra voordeel: al je appels, peren, druiven, bessen, bananen, sinaasappels etc. zijn tot stand gekomen zonder kunstmest en pesticiden. Wel zo'n prettig idee!