Biologische supermarkt in Doorn

Assortiment lekkere, verantwoorde en duurzame producten

Gratis ruim parkeergelegenheid, oplaadpunt voor elektrische auto's!

Adviezen op het gebied van voeding, diëten, superfoods

Het ruime assortiment aan producten dat wij verkopen in onze biologische supermarkt in Doorn, omgeving Zeist, is op natuurlijke wijze geproduceerd. Het is dus niet in contact gekomen met pesticiden of kunstmest. Hierdoor zijn wij ook in het bezit van diverse keurmerken, waaronder het EKO en Demeter keurmerk. Je koopt in onze biologische supermarkt in Doorn dus enkel eerlijke producten.

Ervaar uitstekende service in onze biologische supermarkt in Doorn

Wanneer je boodschappen doet bij Natuurvoeding Doorn koop je niet alleen de lekkerste biologische producten; je ervaart ook onze uitstekende service. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. We dragen bijvoorbeeld je boodschappen of zetten je bestelling van tevoren klaar. Deze service ervaar je enkel in onze biologische supermarkt in Doorn, omgeving Zeist. Kom dus eens langs en probeer ons heerlijke biologisch fruit of groenten. Dit haal je nog voordeliger in huis met een fruitabonnement of een groenteabonnement. Er staat dan iedere week een volle tas met de heerlijkste stuks fruit en groenten voor je klaar in onze winkel.Creëer samen met ons een leefbaardere wereld

We moeten samen zorgen voor een betere wereld. Een manier om hieraan bij te dragen is door biologische producten te kopen in onze supermarkt in Doorn. Het is echter nog belangrijker om goed voor elkaar te zorgen. Wij bundelen diverse initiatieven zodat we elkaar kunnen helpen, zoals vrijwilligers of een zorgverlener. Wil je ook helpen of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact op door te bellen naar 0343 416889 of stuur een e-mail naar contact@natuurvoedingdoorn.nl. We helpen je op die manier graag verder.

Vragen of hulp nodig?

0343 416889

Maandag: 8.30 - 18.00u

Dinsdag: 8.30 - 18.00u

Woensdag: 8.30 - 18.00u

Donderdag: 8.30 - 18.00u

Zaterdag: 8.30 - 18.00u

Zaterdag: 8.30 - 17.00u

Zondag: Gesloten

Bezoek onze winkel