Vegan vleesproducten uit Doorn

Assortiment lekkere, verantwoorde en duurzame producten

Gratis ruim parkeergelegenheid, oplaadpunt voor elektrische auto's!

Adviezen op het gebied van voeding, diëten, superfoods

De lekkerste vegan vleesproducten koop je bij onze supermarkt in Doorn. Je vindt steeds meer vegan producten op de markt, waardoor het een uitstekend idee is om direct te beginnen met plantaardige producten eten. Bezoek onze supermarkt in Doorn en ontdek de heerlijkste vegan vleesproducten, zoals worsten en hamburgers.

De verschillende keurmerken van de vegan vleesproducten bij ons in Doorn

Alle producten in het uitgebreide assortiment van onze biologische supermarkt beschikken over diverse keurmerken, zoals het EKO, Demeter en Vegan Keurmerk. Het EKO en Demeter keurmerk krijg je wanneer voedsel bewezen biologisch en duurzaam geproduceerd is. Het Vegan Keurmerk is een Europees keurmerk dat aangeeft dat de producten gegarandeerd veganistisch zijn. Je weet dus zeker dat er geen dierlijke ingrediënten of materialen van dierlijke herkomst zijn gebruikt bij de productie en ontwikkeling van een plantaardig product met dit keurmerk. De vegan vleesproducten die je bij ons in Doorn koopt, hebben dit keurmerk en zijn dus gegarandeerd veganistisch.


Bezoek onze supermarkt

Kom gerust eens langs bij Natuurvoeding Doorn en kies uit een uitgebreid assortiment aan vegan vleesproducten. Heb je nog vragen over onze keurmerken of wil je graag producten bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0343 416889 of door een e-mail te sturen naar contact@natuurvoedingdoorn.nl.

Vragen of hulp nodig?

0343 416889

Maandag: 8.30 - 18.00u

Dinsdag: 8.30 - 18.00u

Woensdag: 8.30 - 18.00u

Donderdag: 8.30 - 18.00u

Zaterdag: 8.30 - 18.00u

Zaterdag: 8.30 - 17.00u

Zondag: Gesloten

Bezoek onze winkel