Recepten

Recepten

Bij Natuurvoeding Doorn vind je natuurlijk allemaal lekkere ingrediënten, maar soms is het lastig om op een idee te komen voor een recept! Wij hebben op onze website een groot aantal recepten geplaatst van producten en ingrediënten die je bij ons in de winkel koopt! Alles is onderverdeeld in ontbijt-, lunch- en hoofdgerechten en als specialiteit zijn wij gestart met een aparte pagina voor alle Indiase gerechten! Wij voeren het merk 24 Mantra Organic, wat een hele mooie collectie heeft aan biologische Indiase producten! Laat je inspireren!

Heeft u een interessant recept met producten uit onze winkel? Als u het recept toestuurt via de mail zetten wij het recept hier op de website en krijgt u €5 korting op uw volgende aankoop in onze winkel. U kunt in de mail vermelden of wij wel of niet uw naam mogen vermelden bij uw recept op de website.

Recept indienen? Stuur direct een mail naar contact@natuurvoedingdoorn.nl

Als eenmaal het recept op onze website is geplaatst krijgt u een bericht van ons om uw €5 korting te verzilveren.

Keuze Probleem

Heb je een keuze probleem? Is er te veel lekkers wat je wel zou willen maken?

  • Schrijf alle recepten op in je agenda, zo komen ze allemaal aan bod

  • Geef elk recept een nummer, bel een vriend of vriendin en vraag hem/haar een nummer tussen 1 en het totaal aantal recepten. Zo kiest jouw vriend of vriendin wat je gaat eten zonder dat zij het doorhebben. Heb je lol en een maaltijd!

  • Kom je uit op twee recepten? Neem de eerste! Liever niet? Dan heb je ook je keuze gemaakt

  • Houdt een stemwedstrijd op social media, zo breng je andere misschien ook wel op een leuk idee!

Vrijdag's Recept - Op Facebook!

Iedere Vrijdag om 10 uur s' ochtends, posten wij een recept op Facebook! Heb je zelf een origineel recept en wil je die op onze pagina hebben? Stuur ons een mail of bericht ons via messenger op Facebook! Eenmaal geplaatst, krijg je van ons €5,- winkel tegoed!

Dat laat je toch niet liggen?

Maak deze Gevulde Zoete Aardappel nu zelf!

Het recept vindt je hier op onze website natuurlijk! Lekker makkelijk!